Uspešnost

V primerjavi z drugimi metodami in sistemi se je postopek Elektromeridian izkazal kot zelo učinkovit pri prenehanju kajenja. Pri delovanju je udeležen celoten organizem, razstrupljanje je celovito in popolno zato se potreba po cigareti odpravi. To so ugotovili tudi izvedenci medicinskofizikalne stroke.

Jasno je torej, da sama volja ali drugi sistemi, ki ne razstrupljajo organizma ne ponujajo trajne rešitve pri opuščanju kajenja. Prednost, ki jo je potrebno poudariti, da za uporabo terapije Elektromeridian ni neobhodno potrebna volja za opustitev kajenja. Zadostuje le želja, da bi prenehali kaditi. Potrebna je motivacija, da bi kajenje opustili, najsi bo zaradi zdravja, ali zato, da bi se rešili suženjstva in odvisnosti od cigarete ali iz ekonomskih razlogov. Po mikromasaži prejme vsaka stranka tudi paket naravnih zelišč za 14 dnevno terapijo, ki pospešuje razstrupljanje telesa. Istočasno je potrebno v tem obdobju piti večje količine tekočine in pravo kavo zamenjati z mlekom ali čajem. Zaradi kadilčevih mehanskih navad, ki ne izginejo takoj, je potrebno iz bivalnih in delovnih prostorov odstraniti vse cigarete. Po končanem postopku popolnoma izgine potreba po kajenju, celo le poskus prižgati cigareto povzroči rahel občutek gnusa, glavobola in sili na bruhanje, kot pri začetnikih kajenja.

Vidni rezultati Antismoking Centra, doseženi s to dolgo let preizkušeno metodo, vsako leto povečujejo število aplikacij in uspešno rešenih primerov. Statistični podatki kažejo, da se odvisnost od kajenja odppravi v več kot 90 odstotkih.

 

Antismoking Center