METODA ZA PRENEHANJE KAJENJA 2018-02-07T15:48:26+00:00

METODA ZA PRENEHANJE KAJENJA

METODA ZA PRENEHANJE KAJENJA

Razgovor ob sprejemu

Ker je terapija individualna se bomo najprej pogovorili o vašem življenjskem slogu ter o kadilskih navadah in razvadah. Povedali nam boste vaše izkušnje z odvajanjem od kajenja,tako bomo skupaj analizirali vaš vzorec kadilskega obnašanja.

Dobili boste napotke kako se obnašati po terapiji,kako urediti svoje življenje in okolje, doma in v službi.

Naša priporočila vam bodo koristila pri izboru prehrane, ki vpliva na prebavo in presnovo ter kako varovati telesno težo.

Nasvet: med opuščanjem kajenja odsvetujemo uporabo nikotinskih obližev, žvečilk ipd.,ker vnos nikotina v telo na katerikoli način povzroča odvisnost!

Terapija

Z raziskavami in poskusi je Center za odvajanje od kajenja uspešno in točno ugotovil posamezne točke na človeškem telesu, na katere je treba delovati,da se odpravi zasvojenost s tobakom. S posebno aparaturo se opravi stimulacija določenih točk, ki so vezane na odvisnost od tobaka in s tem se pri kadilcu odpravi potreba po kajenju. Enkratni postopek traja približno 20 minut, je neboleč in brez stranskih učinkov ter ga je možno dozirati prilagojeno posamezniku. Mikromasaža deluje sproščujoče, kot pri fizioterapiji. Tanka prevleka nikotina in katrana, ki je nastala v obdobju kajenja na vseh prizadetih organih, se razkraja in postopno odstranjuje iz telesa ter tako razstruplja organizem. Po terapiji za opustitev kajenja je potrebno uživati večje količine tekočine, da telo po naravni poti odplavi razgrajene strupe.

ODVAJANJE OD KAJENJA BREZ TRPLJENJA !

Kontaktirajte nas

Rezervirajte si termin in opustite kajenje

040 238 442