USPEŠNOST 2018-02-07T15:48:32+00:00

USPEŠNOST

Center za odvajanje od kajenja deluje v Sloveniji že preko 15 let

USPEŠNOST

Center za odvajanje od kajenja deluje v Sloveniji že preko 15 let.Po tej mednarodni metodi se je odvadilo kaditi že na tisoče kadilcev.

V primerjavi z drugimi metodami in sistemi se je naš postopek za prenehanje kajenja izkazal kot zelo učinkovit. Pri delovanju je udeležen celoten organizem, razstrupljanje je celovito in popolno, zato se potreba po cigareti oziroma tobaku odpravi. To so ugotovili tudi izvedenci medicinskofizikalne stroke.

Jasno je torej, da sama volja ali drugi postopki, ki ne razstrupljajo organizma ne ponujajo trajne rešitve pri opuščanju kajenja. Prednost, ki jo je potrebno poudariti je, da za uspeh naše terapije ni neobhodno potrebna volja za opustitev kajenja. Zadostuje le želja in odločitev, da bi prenehali kaditi. Potrebna je motivacija, da bi kajenje opustili, najsibo zaradi zdravja, ali zato, da bi se rešili suženjstva in odvisnosti od cigarete ali iz ekonomskih razlogov.

Po mikromasaži prejme vsaka stranka tudi paket naravnih zelišč za 14 dnevno terapijo, ki pospešuje razstrupljanje telesa. Zaradi kadilčevih mehanskih navad, ki ne izginejo takoj, je potrebno iz bivalnih in delovnih prostorov odstraniti vse cigarete. Po končanem postopku popolnoma izgine potreba po kajenju, celo le poskus prižgati cigareto povzroči rahel občutek gnusa, glavobola in sili na bruhanje, kot pri začetnikih kajenja.

Vidni rezultati , doseženi s to dolgo let preizkušeno metodo za odvajanje od kajenja, vsako leto povečujejo število aplikacij in uspešno rešenih primerov. Statistični podatki kažejo, da se odvisnost od kajenja odpravi v več kot 90 odstotkih.

KAKO PRENEHATI KADITI ?

Kontaktirajte nas

Rezervirajte si termin in opustite kajenje

040 238 442