Mediji o nas 2018-02-07T15:48:19+00:00

MEDIJI O NAS

ODVAJANJE OD KAJENJA: ŽELJA PO CIGARETI BO PRETEKLOST

Če se kdo želi odvaditi kajenja potrebuje močno voljo. Pomaga pa si lahko tudi z različnimi metodami, da je pot do uspeha lažja. Za eno učinkovitejših metod zdravljenja zasvojenosti s tobakom se je izkazala elektrostimulacija, ki jo ponuja Antismoking center v Ljubljani in ostalih krajih.

Članek, Naša žena, okt. 2008 (.pdf)

RECITE CIGARETOM STOP

S stimulacijo živčnih centrov odpravite potrebo po kajenju.
V Ljubljani, Mariboru, Celju, Izoli, Novi Gorici in Novem mestu lahko obiščete Antismoking center za odvajanje od kajenja, kjer vam bodo pomagali s posebno aparaturo.

Članek, Žurnal, sept. 2008 (.pdf)

KO SANJAŠ, DA KADIŠ.

V protikadilskem centru s posebno aparaturo izvajajo stimulacijo refleksnih živčnih centrov, ki so vezani na odvisnost od tobaka.
Zadnje čase ni več tako samoumevno, da nam kadilci izpihujejo dim v obraz in da lahko kadijo kjerkoli. To je veljalo prej, ko so imeli kadilci absolutno prednost.

Članek, Žurnal, 2005 (.pdf)

ŽIVLJENJE BREZ CIGARETE

Kajenje je trdovratna navada. V centru za odvajanje od kajenja obljubljajo zagotovljen uspeh s pomočjo posebne metode.

Članek, Slovenske novice, 2004 (.pdf)

VEČ ŽIVLJENJA BREZ CIGARETE

Do leta 2020 naj bi po izračunih Svetovne zdravstvene organizacije zaradi kajenja umrlo približno 100 milijonov ljudi. Umrljivost je posledica dihalnih težav, različnih vrst raka, bronhitisa in mnogih drugih s kajenjem povezanih bolezni. Zavest o škodljivosti kajenja je vedno večja, pa vendar se mnogi neuspešno trudijo opustiti to nezdravo razvado. Vzajemna bo desetim zavarovancem pomagala pri prenehanju kajenja.

Članek, Vzajemna, 2004 (.pdf)

Kontaktirajte nas

Rezervirajte si termin in opustite kajenje

PIŠITE NAM